Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Εάν θέλετε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ένα παιχνίδι επειδή είναι ελαττωματικό, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αλλαγή παιχνιδιών – προϊόντων

  • Κάθε αίτημα για αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία που έγινε η αγορά. Θα πρέπει να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και αξιόπιστα. Τα προϊόντα που ζητάτε να αλλαχθούν θα πρέπει να επιστραφούν άθικτα, μέσα στη συσκευασία τους, χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή συναρμολογηθεί και τα προϊόντα που θα αγοραστούν θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Ελαττωματικά παιχνίδια – προϊόντα

Σε περίπτωση που κάποιο από τα παιχνίδια – προϊόντα που παραλάβατε έχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, μας ενημερώνετε μέσω τηλεφώνου εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών στο 698 2880238 ή με e-mail στο info@meeple-planet.com. Κάθε επιστροφή και αλλαγή τυχόν ελαττωματικών παιχνιδιών – προϊόντων θα πρέπει να γίνει μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.
Μετά από την επικοινωνία που θα έχουμε, το προϊόν θα πρέπει να μας αποσταλεί πίσω, συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς του. Αναλαμβάνουμε το κόστος της αποστολής του νέου προϊόντος κατά την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα παραλαβής του ελαττωματικού, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Μπορεί να γίνει αντικατάσταση του προϊόντος μόνο εάν προσκομιστεί η συσκευασία του (έτσι ώστε να μπορεί να επιστραφεί το προϊόν στην προμηθεύτρια εταιρία) και μόνο εάν το ελάττωμα δεν προέρχεται από κακή χρήση ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν αποκλειστικά την meeple-planet.

Υπαναχώρηση

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε προμηθευτεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να μας το αποστείλετε στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοσή του, για να θεωρηθεί εμπρόθεσμη η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης.

Η δήλωση υπαναχώρησης μπορεί να αποσταλεί με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στη διεύθυνση info@meeple-planet.com
  • Nα επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 698 2880238.

Μόλις λάβουμε τη δήλωση υπαναχώρησης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συμπληρωθεί στη δήλωση υπαναχώρησης.

Όροι υπαναχώρησης

– Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει μετά την παρέλευση 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που λάβατε το ελαττωματικό παιχνίδι – προϊόν.
– Tα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.
– Θα πρέπει να επιστραφούν άθικτα, μέσα στη συσκευασία τους, χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή συναρμολογηθεί, μιας και τα παιχνίδια – προϊόντα θα διατεθούν πάλι προς πώληση.
– Όλα τα παιχνίδια – προϊόντα προς επιστροφή, πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά με το το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς.

Εάν τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα επιστρέφονται στο πελάτη με χρέωση παραλήπτη.

Εφόσον πληρούνται οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων στο πελάτη εντός 14 εργάσιμων ημερών από τον χρόνο που ενημερώθηκε η εταιρία για την υπαναχώρησή του. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας είχε γίνει με πιστωτική κάρτα, η εταιρία θα προχωρήσει σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες ώστε να ενημερώσει την τράπεζα για να γίνει η επιστροφή του χρηματικού ποσού στο πελάτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος για την πίστωση του ποσού, είναι καθαρά στην ευθύνη της αρμόδιας τράπεζας και η εταιρία Meeple-Planet απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις.

Για να κατεβάσετε τη δήλωση υπαναχώρησης πατήστε εδώ

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας μπορείτε να κάνετε πίσω (back) και να διαγράψετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι αγορών, πατώντας το κουμπί “Αφαίρεση’’.

Ακόμη και αν έχετε ολοκληρώσει την ηλεκτρονική σας παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμη το παιχνίδι – προϊόν μπορείτε να την ακυρώσετε καλώντας στο 698 2880238. Εάν έχετε παραλάβει το προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 698 2880238 ή μέσω της φόρμας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιστοσελίδας μας και αφού εξηγήσετε το λόγο για τον οποίο θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, ο συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει άμεσα για τις επιλογές που έχετε.

Εάν η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και παρόλα αυτά θέλετε να την ακυρώσετε πρέπει να δώσετε τα στοιχεία της παραγγελίας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 698 2880238.

Γενικότερα…

Σε περίπτωση που δεν παραλάβατε την παραγγελία σας και άρα τίθεται θέμα επιστροφής χρημάτων, κάνουμε κατάθεση, στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δώσετε*, την καθαρή αξία της παραγγελίας σας, όχι τα έξοδα αποστολής, μείον 0,62 επιπλέον για τα έξοδα της επιστροφής του δέματος, εντός 3 εργάσιμων ημερών. (Εάν η παραγγελία σας ξεπερνούσε τα 80€ και παραλάβατε το δέμα με δωρεάν μεταφορικά τότε θα αφαιρεθούν επιπλέον τα μεταφορικά της αρχικής αποστολής που επιβαρυνθήκαμε! (αυτά ανέρχονται σε 3,22€ έως 3 kg  . Για κάθε έξτρα κιλό η χρέωση είναι 0,87 )

* τυχόν τραπεζικές χρεώσεις από τη μεταφορά επιβαρύνουν τον πελάτη