fbpx

Philosophia: Floating World

Κωδικός προϊόντος: HIA02001 Κατηγορίες: ,

76.90


  • Δυνατότητα αποστολής σε συσκευασία δώρου δωρεάν


  • Πληρωμή με μετρητά αντικαταβολή, κατάθεση, Paypal ή με πιστωτική κάρτα.
  • Εγγύηση αυθεντικότητας και ποιότητας

Μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:

• Με αντικαταβολή (για αγορές αξίας έως 119,99€)
• Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.
• Paypal – Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
• Πληρωμή με τραπεζική μεταφορά ή μέσω IRIS.
• Μετρητά κατά την παράδοση (για κατοίκους Ηρακλείου Κρήτης

Διαβάστε αναλυτικά για τoυς τρόπους πληρωμής

H παράδοση της παραγγελίας θα πραγματοποιείται εντός 3 εργάσιμων ημερών σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας βρίσκεστε. Η εταιρία ΕΛΤΑ Courier πραγματοποιεί παραδόσεις Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-18:00.

Για δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερος.

Τα έξοδα αποστολής μέχρι 3 κιλά ανέρχονται σε 3,25 € ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0,85 €.

Για αγορές άνω των 80,00€, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Εάν είστε κάτοικος Κρήτης η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται την επόμενη – συνήθως- εργάσιμη ημέρα.

Για κατοίκους Ηρακλείου Κρήτης η παράδοση της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί δωρεάν κατόπιν συνεννόησης.

Διαβάστε αναλυτικά για την αποστολή - κόστος μεταφορικών

Κάθε αίτημα για αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία που έγινε η αγορά. Θα πρέπει να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και αξιόπιστα.

Διαβάστε αναλυτικά για επιστροφές - αλλαγές προϊόντων

Αγόρασαν από Meeple Planet και είπαν για την εξυπηρέτηση

SK

Άριστη εξυπηρέτηση!!!
Η υπεύθυνη ήταν πολύ φιλική και πρόθυμη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μου. Οι τιμές πολύ λογικές. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη και από την επικοινωνία για την παραγγελία και από την παράδοση. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Giannis Ragoussis

Το προσωπικό ήταν ευγένεστατο και με βοήθησε να βρώ αυτο που ήθελα. Άμεση αποστολή προσεκτικό πακετάρισμα του δέματος. Θα τους ξαναπροτιμήσω!

Pigassos15

Άμεση αποστολή, εξαιρετική συνεργασία. Πάντοτε άψογη εξυπηρέτηση

Περισσότερες Google κριτικές

Τοποθετημένο στη φεουδαρχική Ιαπωνία, το Philosophia: Floating World είναι ένα deck-building παιχνίδι που μπορεί να παιχτεί είτε με τη σειρά είτε με πλήρως ταυτόχρονη λειτουργία. Μπορείτε να χτίσετε μεγαλοπρεπείς παγόδες και σιντοϊστικά ιερά, να μάθετε αρχαία ανατολική σοφία, να εξερευνήσετε τον κόσμο ή να πολεμήσετε αρχαία τέρατα – ή όλα τα παραπάνω. Πρόκειται για ένα παιχνίδι τύπου sandbox, και το πώς θα παίξετε εξαρτάται από εσάς!

Στο Floating World, παίζετε από έναν έως έξι μοναδικούς χαρακτήρες από την Ιαπωνία του Έντο, ο καθένας με μια μοναδική δύναμη και ένα μυστηριώδες μυστικό. Το παιχνίδι παίζεται ταυτόχρονα σε τρεις φάσεις που επαναλαμβάνονται μέχρι ένας παίκτης να αποκτήσει μια συνθήκη νίκης. Όλες οι φάσεις συμβαίνουν ταυτόχρονα και είναι οι εξής:

The Draw Phase : Τραβήξτε έξι κάρτες από την τράπουλά σας και, στη συνέχεια, δώστε τις σε έναν άλλο παίκτη. Παίρνει αυτές τις κάρτες, απορρίπτει μία της επιλογής του και στη συνέχεια χωρίζει τις υπόλοιπες πέντε κάρτες σε δύο στοίβες, μία που περιέχει δύο κάρτες και μία που περιέχει τρεις. Εσείς κάνετε το ίδιο για έναν άλλο παίκτη και στη συνέχεια παίρνετε τους δύο σωρούς σας, απορρίπτοντας τον έναν και παίζοντας τον άλλο.

The Collect Phase: Συλλέξτε αντικείμενα και μπόνους που αναγράφονται στις κάρτες στο χέρι σας. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε μάρκες χρόνου για να εκτελέσετε επιπλέον ενέργειες στην επόμενη φάση.

The Action Phase: Πραγματοποιήστε ταυτόχρονα ενέργειες με βάση τις κάρτες που έχετε στο χέρι σας και αυτές που επιλέξατε στη φάση συλλογής. Οι διαφωνίες που προκαλούνται από την ταυτόχρονη φύση αυτών των ενεργειών επιλύονται χρησιμοποιώντας την πίστα επιρροής, όπου ο παίκτης που βρίσκεται στην κορυφή της πίστας επιλέγει το αποτέλεσμα- η επιλογή προς το δικό σας συμφέρον, ωστόσο, σας ρίχνει στον πάτο της πίστας.

Οι γύροι συνεχίζονται με αυτόν τον τρόπο έως ότου ένας παίκτης κερδίσει οποιαδήποτε από τις επτά διαθέσιμες συνθήκες νίκης, όπως η συλλογή και των τεσσάρων μαρκών ganbaru ή η ανακάλυψη της μυστικής τοποθεσίας ενός άλλου παίκτη και η επίτευξη οποιωνδήποτε δύο από τις μάρκες ganbaru.

To Philosophia: Floating World περιέχει πάνω από 200 κάρτες σε μέγεθος ταρώ και 12 μινιατούρες και είναι γεμάτο με πανέμορφη ιαπωνική τέχνη σε στυλ Ukiyo-e, όλα ψηφιακά επεξεργασμένα για να ανακτήσουν την αρχική ζωντάνια της εποχής.

Βάρος 2.247 kg
Αριθμός παιχτών

Διάρκεια παιχνιδιού

Ηλικία

Παιχνίδια
Εκδότης

Cogito ergo Meeple

Διαθεσιμότητα

Χαρακτηριστικά

Παιχνίδι Στρατηγικής
Αριθμός Παικτών : 1-6
Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού : 45’-75’
Ηλικία: 16+
Σχεδιαστής : Joseph N Adams, Madeleine Adams
Εικονογράφηση : Utagawa Hiroshige, Katsushika Hokusai
Εκδότης: Cogito ergo Meeple
Κατηγορία: Adventure, Exploration, Medieval, Miniatures, Religious
Μηχανισμός : Deck, Bag, and Pool Building, Hand Management, I Cut, You Choose, Simultaneous, Action Selection, Solo / Solitaire Game, Variable Player Powers, Variable Set-up, Worker Placement
Δυσκολία : 3,11 / 5
Γλώσσα οδηγιών: Αγγλικά
Γλωσσική εξάρτηση παιχνιδιού : Υψηλή
Βάρος :

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Philosophia: Floating World”