fbpx

Cradle of Civilization

Κωδικός προϊόντος: 1107 Κατηγορίες: ,

85.00


  • Δυνατότητα αποστολής σε συσκευασία δώρου δωρεάν


  • Πληρωμή με μετρητά αντικαταβολή, κατάθεση, Paypal ή με πιστωτική κάρτα.
  • Εγγύηση αυθεντικότητας και ποιότητας

Μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:

• Με αντικαταβολή (για αγορές αξίας έως 119,99€)
• Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.
• Paypal – Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
• Πληρωμή με τραπεζική μεταφορά ή μέσω IRIS.
• Μετρητά κατά την παράδοση (για κατοίκους Ηρακλείου Κρήτης

Διαβάστε αναλυτικά για τoυς τρόπους πληρωμής

H παράδοση της παραγγελίας θα πραγματοποιείται εντός 3 εργάσιμων ημερών σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας βρίσκεστε. Η εταιρία ΕΛΤΑ Courier πραγματοποιεί παραδόσεις Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-18:00.

Για δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερος.

Τα έξοδα αποστολής μέχρι 3 κιλά ανέρχονται σε 3,25 € ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0,85 €.

Για αγορές άνω των 80,00€, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Εάν είστε κάτοικος Κρήτης η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται την επόμενη – συνήθως- εργάσιμη ημέρα.

Για κατοίκους Ηρακλείου Κρήτης η παράδοση της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί δωρεάν κατόπιν συνεννόησης.

Διαβάστε αναλυτικά για την αποστολή - κόστος μεταφορικών

Κάθε αίτημα για αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία που έγινε η αγορά. Θα πρέπει να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και αξιόπιστα.

Διαβάστε αναλυτικά για επιστροφές - αλλαγές προϊόντων

Αγόρασαν από Meeple Planet και είπαν για την εξυπηρέτηση

SK

Άριστη εξυπηρέτηση!!!
Η υπεύθυνη ήταν πολύ φιλική και πρόθυμη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μου. Οι τιμές πολύ λογικές. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη και από την επικοινωνία για την παραγγελία και από την παράδοση. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Giannis Ragoussis

Το προσωπικό ήταν ευγένεστατο και με βοήθησε να βρώ αυτο που ήθελα. Άμεση αποστολή προσεκτικό πακετάρισμα του δέματος. Θα τους ξαναπροτιμήσω!

Pigassos15

Άμεση αποστολή, εξαιρετική συνεργασία. Πάντοτε άψογη εξυπηρέτηση

Περισσότερες Google κριτικές

Το “Cradle of Civilization” είναι δύο παιχνίδια πολέμου σε ένα πακέτο που επιτρέπει στους παίκτες να καθορίσουν τη μοίρα της αρχαίας ανατολής. Στο ένα παιχνίδι οι πολιτισμοί αναδύονται, ενώ στο άλλο οι παίκτες μάχονται για το αν θα επιβιώσει η μεγάλη Περσική Αυτοκρατορία. Και τα δύο παιχνίδια δίνουν έμφαση στην απλότητα, αλλά όχι με το τίμημα να είναι μη ρεαλιστικά.

Το From Sumeria to Persia αφορά την Εποχή του Χαλκού και του Σιδήρου, όταν γεννήθηκε ο πολιτισμός και οι πόλεις-κράτη μετατράπηκαν από βασίλεια και τελικά σε μεγάλες αυτοκρατορίες, με αποκορύφωμα την Περσική Αυτοκρατορία που ίδρυσε ο Κύρος ο Μέγας. Οι παίκτες του History of the World θα αναγνωρίσουν τους βασικούς μηχανισμούς, σύμφωνα με τους οποίους οι παίκτες επιλέγουν τυχαία πολιτισμούς από κάρτες, αν και ο παίκτης που βρίσκεται στην τελευταία θέση έχει μεγαλύτερη δύναμη να αποφασίσει ποιον πολιτισμό θα παίξει.

Το From Sumeria to Persia προσφέρει στους παίκτες περισσότερες επιλογές από τα προηγούμενα παιχνίδια του θέματος. Οι πολιτισμοί που επιβιώνουν μπορούν να συνεχίσουν να επεκτείνονται σε μελλοντικούς γύρους. Τυχαία γεγονότα δημιουργούν δυνατότητες που αψηφούν την ιστορία αλλά ήταν στη σφαίρα του δυνατού. Οι Μινωίτες μπορεί να έχουν έναν λαμπρό στρατιωτικό διοικητή και οι Αιγύπτιοι να γίνουν μια ναυτική αυτοκρατορία. Υπάρχουν επίσης κανόνες για την κατασκευή θαυμάτων, την τοποθέτηση πόλεων και τις γενικές επιπτώσεις της κατάρρευσης της Εποχής του Χαλκού. Τέλος, εμφανίζεται η Περσική Αυτοκρατορία.

Το Alexander vs. Darius προσομοιώνει την κατάκτηση της μεγάλης περσικής αυτοκρατορίας από τον Αλέξανδρο Γ΄. Αν και ορισμένες φορές παρουσιάζεται ως δεδομένη η κατάληξη, αυτό το παιχνίδι υποστηρίζει ότι η Περσία είχε σίγουρα την ευκαιρία να κερδίσει αν είχε χρησιμοποιήσει διαφορετικές στρατηγικές ή αν είχε λίγη τύχη στο πεδίο της μάχης. Ο Δαρείος Γ΄ δεν ήταν απαραίτητο να είναι ο τελευταίος βασιλιάς της Περσίας.

Η καρδιά του παιχνιδιού είναι μια πίστα πολεμικής κόπωσης, η οποία κινείται σταθερά προς τα κάτω για τον στρατό του Αλέξανδρου. Ιστορικά, δεν έφτασε στο μηδέν παρά μόνο μετά την εισβολή του στην Ινδία, αλλά μια περσική νίκη στο πεδίο της μάχης θα μπορούσε να το αλλάξει αυτό. Το παιχνίδι επιτρέπει επίσης στους παίκτες να εξερευνήσουν τη στρατηγική του Μέμνονα να χρησιμοποιήσει την περσική ναυτική υπεροχή για να επιτεθεί στα μετόπισθεν του Αλεξάνδρου, καθώς και να διερευνήσουν τις δυνατότητες της εξέγερσης των Σπαρτιατών. Τέλος, οι ίδιοι οι Πέρσες πρέπει να ανησυχούν για τη νομιμότητα και, ως εκ τούτου, πρέπει να αντισταθούν ενεργά στον Αλέξανδρο, διαφορετικά κινδυνεύουν να χάσουν τη νομιμοποίησή τους στο θρόνο.

Βάρος 5.147 kg
Αριθμός παιχτών

Διάρκεια παιχνιδιού

Εκδότης

Compass Games

Παιχνίδια
Ηλικία

Διαθεσιμότητα

Χαρακτηριστικά

Παιχνίδι Πολέμων
Αριθμός Παικτών : 1-6
Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού : 120’-240’
Ηλικία: 12+
Σχεδιαστής : Sean Chick, Daniel Chick
Εικονογράφηση : Bill Morgal, Shane Hebert, Cornelis Troost
Εκδότης: Compass Games
Κατηγορία: Ancient, Wargames
Μηχανισμός : Area Majority / Influence, Dice Rolling, Hand Management, Simulation
Δυσκολία : 3 / 5
Γλώσσα οδηγιών: Αγγλικά
Γλωσσική εξάρτηση παιχνιδιού : Υψηλή
Βάρος :

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Cradle of Civilization”